SukuJutut

English Eesti Russian Svenska Espanol Nederlands


Sukututkimus on yksi mielenkiintoisemmista harrastuksistani. Toinen mielenkiintoinen harrastus on Sukujutut -sukututkimusohjelman tekeminen. Sukujutut on Visual Basicilla kehitetty Windows-pohjainen sukututkimusohjelma. Ohjelmaa on helppo käyttää eikä paksuja käyttöohjekirjoja tarvita. Käyttöjärjestelmäksi sopivat Windows- XP, -Vista, -7, -8, -10 ja 11 (sekä 32 että 64 bittinen) käyttöjärjestelmä. Ohjelma toimii myös Mac-koneissa esim. Crossover-ohjelman avulla (ei tarvitse Windows-lisenssiä) sekä Linuxissa esim. Wine emulaattorin avulla.

SukuJutut TESTIVOITTAJA!

Lue lokakuun KotiPC:n numerosta 6/99 sukututkimusohjelmistojen vertailutesti sekä Seppo Palanderin artikkeli Sukujutut ohjelmasta Sukuviesti -lehdestä 4/2003.

Lue tutkittua tietoa Suomen Sukututkimusseuran lehdestä Sukutieto 1/2004:
- SukuJutut Suomen suosituin sukututkimusohjelma
- SukuJutut sai kiitettävän arvosanan ainoana suomalaisena sukututkimusohjelmana

SukuJutut -ohjelman demoversio 13.4 (12.6.2018)

 • SukuJutut 32-bittinen demo itsepurkautuva asennusohjelma. Lataa sjdemo32.exe, 13 Mt (Käyttöjärjestelmä Windows 7 tai uudempi). Asennusohje
 • Demoversion henkilömäärä rajattu 100 henkilöön
 • Demoversiolla talletetut tiedot voidaan siirtää suoraan viralliseen versioon. Virallisen version henkilölukumäärää ei ole rajattu.

 • Ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1993 alkaen ja kehitystyö jatkuu edelleen aktiivisesti käyttäjien toiveiden mukaan.
 • Sukukirja, esivanhempien taulut ja perhelehti voidaan tulostaa RTF-muodossa tekstinkäsittelyyn siirtoa varten sekä myös HTML-muodossa www-selailua varten.
 • Sukukirjan tekijöitä varten on kehitetty erityinen RTF-tyylitiedoston tulostusvaihtoehto, jolla sukukirjan taittotyö sujuu kätevästi.
 • Uutuuksina ohjelmassa mm. Esivanhempien sukupuu, Matrikkeli-tuloste, Syntymä- ja nimipäivät-tuloste jne.
 • Ohjelmassa kielivaihtoehtoina ovat: suomi, ruotsi, englanti, ranska, eesti, espanja, saksa, hollanti ja vepsä.
 • Jos ohjelma miellyttää, niin tilaa virallinen versio hintaan 125 € ja postikulut 5 €.

  Voit maksaa ohjelman Nordean e-maksulla tai Osuuspankin Kultarahamaksulla. Halutessasi voit maksaa muidenkin pankkien kautta perinteisellä pankkisiirrolla, jonka saat lähetyksen mukana kotiisi. Tilata voit myös suoraan sähköpostilla tai puhelimella.

  Tilaa Nordean e-maksulla.  PayPal Acceptance
  Valitse tuote

  Paketti sisältää asennus CD:n tai muistitikun, henkilökohtaisen lisenssinumeron sekä Sukutukijan Atk-opas kirjasen (112 sivua). Atk-opas sisältää Sukujutut -ohjelman käytön sekä sukututkijalle hyödyllistä muuta atk-tietoutta kuten valokuvien skannauksesta ja internetin hyödyntämisestä.

  Tilaajalle lähetämme uusimman version. Tilaajalla on mahdollisuus liittyä SukuJutut -ohjelmiston sähköpostin jakelulistalle, jolla tiedotetaan uusista versioista. Sähköpostijakelussa mukana olevat saavat uudet versiot ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan ostopäivästä lukien.

  Tilaukset osoitteella:
  Atk-Palvelu Luhtasaari Oy, Oikokatu 2-4 A 2, 60100 Seinäjoki
  puh. 045-8559533
  Laita sähköpostitilaukseen tarkka osoitteesi ja puhelinnumerosi

  Atk-Palvelu Luhtasaari Oy

  Tietosuojakäytäntö


  Paluu